Protestantse gemeente Dreischor-Noordgouwe

Schrijf een nieuw bericht

Verwant aan Jan en Cornelis Ockerse
Bericht van Prof. Dr. Ralph Ockerse; gepensioneerd hoogleraar, Verenigde Staten. - vrijdag 12 juni 2020
Vond het interessant en erg mooi om via het internet een bezoekje te maken vanuit Amerika, i.v.m. de prachtige praalgraven van de gebroeders Ockerse en hun neef Pieter Mogge. Mocht het volgend jaar de COVID-19 pandemie voorbij zijn, kom ik vast langs Dreischor, ook om jullie historisch aantrekkelijk dorp te bewonderen. Met vriendelijke groet, Ralph Ockerse.

W&L in Concert
datum en tijdstip 08-08-2020 om 19:30

Adriaanskerk Dreischor
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10:00
PKN-protocol erediensten  meer details

Driekoningenkerk Noordgouwe
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10:00
PKN-protocol erediensten  meer details

Protestantse gemeente Dreischor-Noordgouwe

Doopvont Noordgouwe
Protestantse gemeente Dreischor-Noordgouwe is een samenwerkingsverband van de Protestantse gemeente Dreischor en de Protestantse gemeente Noordgouwe.
Sinds 19-10-2014 is ds. Josée van de Putte (1956) als predikante aan onze gemeente verbonden.
E jcvdputte@gmail.com
De ene zondag is er dienst om 10:00 uur in Dreischor, de andere zondag om 10:00 uur in Noordgouwe.
Actief binnen de gemeente zijn een Bijbelkring en Kring de Rode Draad.